Automation
Science & Tech
Join our industrial automation community to unlock access to sample code, insider news, and Q & A discussions!
Interested? Want to learn more about the community?
Happy Memorial Day!

To all my American followers I'd like to wish you a very Happy Memorial Day! (To everyone else, Happy Monday!)

Today I'm very thankful for all those who fought for our freedom, and remember and honor their sacrifice.

Sincerely,

Shawn Tierney

Interested? Want to learn more about the community?
Posts
Have a question? Please post it!

Please post any technical questions right here in our community - if it's a product I know I'll definitely help out! - Shawn

Note: While anyone can follow, only members can post. Also, technical questions sent via the Locals suggestion box are discarded.

Hello guys,
I am beginner in factory talk.
I am using factory talk view Machine edition ver 11, and Panel view plus 7.
Currently i facing issues that my historical trend doesnt work anymore, back in a while I configure everything and working fine both in PC and HMI.
So i tried configure everything, datalog models and add in all the tags and enable the startup, also doenst working.
But when i runtime on my PC, the trend shows the past data, tho when i download to HMI, the trend disappear.
Any ideas ? Does anyone face this problem?

Stevon@Stevon
June 06, 2021

Panel view plus 600 went bad. Installed a pane view plus 6 600 in its place. Everything works fine but the none AB motor that was setup with KEPserver enterprise. Never worked with the kepware drivers so AB can communicate with the device (motor). How can I get the upgraded panel to communicate with the motor

Available Now
app store google store
Powered by Locals